Tältä Paris Hiltonin orgasmi kuulostaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Las Vegasissa nähtiin ja kuultiin erikoinen esitys, kun seurapiirijulkkis Paris Hilton innostui nousemaan esiintymislavalle demonstroimaan orgasmia. Tähtönen oli seuraamassa miesten eroottista tanssiesitystä osana serkkunsa polttareita.

Polttariseurueen viihdyttämiseksi oli keksitty erilaisia ohjelmanumeroita. Yksi niistä oli orgasmin esittäminen. Paris ei epäröinyt tarttua mikkiin ja esittää hetkeä, jolloin hän kokee nautinnon huipentuman. Esityksestään Paris sai raikuvat aplodit.

TMZ-viihdesivusto on julkaissut Hiltonista kuvatun videon Youtubessa. Nyt Paris Hiltonin faneille on tarjoutunut mahdollisuus kuulla, miltä neitokainen kuulostaa nautinnon hetkellä, jos se on jäänyt epäselväksi aiemmin Parisista julkaistujen arkaluonteisten videoiden katselemisen yhteydessä.