Alaston mies riehui parkkihallissa – silmitöntä tuhoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Anaheimissa nähtiin lauantaina 7. maaliskuuta raju tilanne, kun alaston mies alkoi riehumaan paikallisella parkkipaikalla. Tilanne tallentui valvontakameroiden nauhalle, ja materiaali on sittemmin päätynyt Youtubeen.

Välikohtaus alkoi, kun 21-vuotias Garrett Smith juoksi pää edellä kohti parkissa olleen tila-auton takaikkunaan rikkoen sen. Tämän jälkeen mies pyöri hetken aikaa maassa, kunnes hän nousi ylös jatkaakseen riehumista. Viereisellä paikalla parkissa ollut nainen yritti poistua paikalta, peruuttaen autonsa vahingossa takanaan olleeseen aitaan.

Smithin huomattua naisen hän hyppäsi tämän liikkeellä olleen auton tuulilasin päälle. Nainen kolhaisi jo aikaisemmin vandalisoitua tila-autoa, jolloin Smith tippui alas tuulilasilta. Tämäkään ei pysäyttänyt raivokohtauksen vallassa ollutta miestä.

Lopulta Garrett Smith pidätettiin noin mailin päästä tapahtumapaikasta. LA Times -lehden mukaan viranomaiset pidättivät miehen epäiltynä vandalismista, virkavallan vastustamisesta ja huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena olemisesta. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, minkälaisia aineita Smithin elimistössä oli tapahtumahetkellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.