Eva Mendesin suuri suru – avautui perhehuolistaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Eva Mendes on avautunut perhehuolistaan Star-lehden haastattelussa. Näyttelijätär kertoi, että yksi hänen rakkaimmista perheenjäsenistään kamppailee syöpää vastaan. Mendesin veljen Juan Carlosin syövän diagnosointi oli kaunottarelle kova pala.

Monet lehdet ovat kirjoitelleet Evan alakuloisesta ja murheellisesta olemuksesta ja naisen on huhuttu sairastuneen synnytyksen jälkeiseen masennukseen. Kaunokainen on nyt pistänyt huhuille pisteen kertomalla, että surullisuus ja alakuloisuus on johtunut hänen veljeensä liittyvistä huolista.

Mendes on tukenut veljeään taistelussa syöpää vastaan. Eva on ottanut aktiivisesti osaa erilaisten syöpäsäätiöiden tilaisuuksiin ja hänet on nähty useissa hyväntekeväisyystapahtumissa, sillä hän haluaa osoittaa tukensa veljelleen ja niille, ketkä kamppailevat saman asian kanssa. Daily Mail -lehden mukaan tähtönen tekee kaikkensa, jotta hänen veljensä voittaisi syöpätaistelunsa.

Mendes on kertonut, että hänen pieni tyttärensä Esmeralda ja hänen puolisonsa Ryan Gosling ovat olleet hänen päiviensä piriste vaikeina aikoina, eivätkä hänen elämänsä kriisit liity millään tavalla heihin.