iPhone pudotettiin laavalamppuun – sitten alkoi tapahtua kummia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ukrainalainen bloggaaja on tunnettu tekniikka-aiheisista videoistaan, joita julkaistaan aika ajoin Youtubessa TechRax -kanavalla. Tällä kertaa mies on päättänyt kokeilla, mitä tapahtuu iPhone 6 -puhelimelle, kun se pudotetaan laavalamppuun.

Koetilannetta varten testaajat ovat hankkineet suuren laavalampun, jonne he aikovat pudottaa puhelimen. Kun testauksen aika koitti, laittoi mies puhelimesta musiikin soimaan ja pudotti sen lamppuun.

Puhelin soitti musiikkia yllättävän pitkään pudottamisen jälkeen. Sitten näyttö pimeni ja vaikutti siltä, että puhelin hajosi. Kun testaajat yrittivät ottaa puhelinta pois laavalampusta tapahtui jotain kummallista. Odottamattoman reaktion voimasta lampun sisällä oleva laavamainen massa räjähti ympäriinsä.

Puhelin valui takaisin lampun pohjalle. Kuvaajan hämmästykseksi lampussa tapahtui jotain outoa. Puhelimessa vilkkui valot. Laavalamppu oli tehnyt tuhoa puhelimelle, sillä iPhone ei mennyt kokeilun jälkeen enää päälle. Kuvaaja kertoi, että kokeilu oli tullut päätökseen ja hän aikoi myöhemmin testata auttaako vedellä huuhteleminen puhelimen virkoamiseen.