Koira maistoi sitruunaa – isäntä kuvasi vauhdikkaan seurauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hulvattomia videoita tilanteista, joissa lapsille annetaan uusia ruokia ja heillä maistatetaan erilaisia makuja. Varsinkin karvaat ja happamat maut saavat monesti hauskimmat reaktiot aikaan lapsissa, mikä on toki arvattavissakin sillä aikuisillekin osa esimerkiksi sitrushedelmistä on liian happamia.

Nyt YouTubeen on julkaistu hauska video kultaisesta noutajasta, joka maistelee lattialla olevaa sitruunan lohkoa. Ilmeisesti makuelämys on koiralle täysin uusi ja se alkaa kiemurtelemaan joka kerta maistettuaan hapanta hedelmää. Näyttää siltä kuin koira myös psyykkaisi itseään aina uutta maistamista varten ja empii aina hetken ennen kuin lipaisee sitä uudelleen.

Sitruunan maku on koiralle varmasti todella hapan ja saa koiran hyppimään ja liikkumaan ihan kuin se tanssisi. Vaikka sitrushedelmä maistuu kummalliselta koira silti palaa sen luo aina selvittyään edellisen lipaisun aiheuttamasta järkytyksestä.