Auer-videon hervoton nauraja iski nyt Appleen: ”Steve Jobs olisi antanut kenkää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin suomalaisille tarjosi hulvattomia hetkiä televisiohaastattelussa hervottomasti naurata mies, joka on sittemmin kommentoinut myös monia muitakin ajankohtaisia asioita viraalivideoilla. Nyt mies on päässyt kertomaan miten Apple tuli keksineeksi uudet kannettavat tietokoneensa.

Apple esitteli äskettäin uutuutensa, joiden suurimpana yllätyksenä oli MacBook-sarjan puutteelliset liitännät. Jostain vielä selittämättömästä syystä Apple oli päättänyt luopua kokonaan hyvin toimineesta magneettisesta laturiliittimestä, mutta uskomatonta kyllä myös USB- ja Thunderbolt-liittimistä. Uutuudet olivat merkittävä askel taaksepäin, ja Apple on saanut kuulla kunniansa päätöksestä myös muualla kuin tässä videossa.