Eduskuntavaaleihin tolkkua – alkoholipolitiikalle kampanjasivusto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista alkoholipolitiikkaa ruotiva yli vuoden toiminut Tolkku käteen –kansalaisliike on avannut tänään tuleviin eduskuntavaaleihin keskittyvän verkkosivun. Sivusto kerää yhteen paikkaan aihepiiriin liittyvät tutkimukset, artikkelit ja tapahtumat.

Tolkkukateen.fi -verkkosivuilla esitellään myös kaikki Tolkku käteen -yhteisön teesit ja tavoitteet allekirjoittaneet ehdokkaat. Vaalien jälkeen yhteisö tarkkailee eduskuntaan valittujen ja teesit allekirjoittaneiden kansanedustajien toimintaa ja päätöksiä aiheeseen liittyen.

Tolkku käteen -teesit ja tavoitteet

1. Alkoholiveron asteittainen laskeminen ja ”viinarallin” lopettaminen

2. Ravintoloiden aukioloaikojen vapauttaminen

3. Panimoille ulosmyyntioikeus suoraan panimoilta

4. Vaatimus päättäjien keskittymiseen alkoholin ongelmakäytön varsinaisten syiden kitkemiseen kuten: työttömyys, syrjäytyminen ja eriarvoisuus