Kohubloggari Staralle: ”Olen sydämessäni vielä lapsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin virolaisesta julkkisbloggarista, Helena-Reet Ennetistä, jolla on sosiaalisessa mediassa jo yli 1,5 miljoonaa seuraajaa. Kansainvälistä Ohmygossip-sivustoaan Suomessa BlogBookissa julkaiseva perheenäiti kertoi Staralle, että ei koskaan haluaisi kasvaa aikuiseksi.

Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet

– Minulla on paljon vastuuta, olen sydämestäni vastuullinen ja pidän lupaukseni. Sydämessäni olen kuitenkin vielä lapsi. Unelmoin kuin lapsi, leikin kuin lapsi ja toivon pysyväni sydämessäni aina lapsena, koska lapset ovat vilpittömiä ja rehellisiä, Helena-Reet Ennet kertoi Staralle.

Äskettäin Ennet paljasti Twitterissä olleensa valmis menemään naimisiin näyttelijä Adam Sandlerin kanssa, ellei tällä olisi ollut lapsia ja ellei tämä olisi jo naimisissa. Pian sen jälkeen viesti kuitenkin yllättäen katosi.

– Minulla on jo mies ja lapsia, joten asia on sillä selvä. Poistan pikaistuksissani monia päivityksiäni. Kirjoitan viestejä, joista en edes itse pidä ja muutan usein mieltäni. En halua loukata ketään ja monet päivityksistäni tuntuvat myöhemmin typeriltä, joten poistan ne, Helena-Reet Ennet kertoi.