Mies yritti nostaa penkistä 250 kiloa – ei mennyt ihan putkeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Salilla treenanneet kaverukset olivat päättäneet kuvata videolle ystävänsä kunnianhimoisen kokeilun. Mies aikoi nostaa penkistä 250 kiloa. Miehet olivat kerääntyneet treenaajan ympärille varmistamaan, että nosto sujuu turvallisesti.

Itsevarmoin ottein penkkipunnertaja alkoi laskea rautaa alas uskoen, että hän kykenee nostamaan kyseisen määrän painoja myös ylös. Videolta ei käy ilmi, oliko mies kenties kehuskellut kavereilleen, että rauta nousee 250 kilon painoilla ja hän oli joutunut todistamaan sen videoituna.

Kyseessä saattoi olla myös pelkkä kunnianhimoinen kokeilu. Miehen nostoyritys epäonnistui ja ennen kuin varmistaja ehti väliin oli tanko jo painunut miehen päätä vasten. Onneksi kaverit olivat paikalla, sillä suurten painojen alle jäämisellä olisi voinut olla kohtalokkaat seuraukset.