Pamela Anderson on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Playboyn alastonkuvat ovat jo historiaa, ja viime aikoina Pamelan on kerrottu suunnittelevan uraa poliitikkona.

Äskettäin povipommi haki kolmannen kerran avioeroa Rick Salomonista, kun pariskunta muutti jälleen erilleen 10. helmikuuta. Pari avioitui ensimmäisen kerran vuonna 2007, mutta erosi jo kauden kuukauden jälkeen. Eilen Pamela kuvattiin edustamassa The Gunman -elokuvan ensi-iltajuhlissa Los Angelesin Regal Cinemasissa.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.