Kalastaja yllättyi – suuri rausku varasti saaliin rannalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalastusreissulle lähteneet miehet kohtasivat matkallaan rauskun Anson Bayssa, Australiassa. Miehet olivat kuulleet puhuttavan vesissä uiskentelevasta rauskusta, joka oli saanut nimekseen Raymond. Tuttavallisella rauskulla oli tapana esittäytyä kalastaville retkeilijöille.

Daily Mail -lehden mukaan miesten kalaretki ei ollut poikkeus, sillä heti kun miehet olivat saaneet saalista, ilmaantui Raymond paikalle. Veden ääreen jäänyt kalasaalis houkutteli rauskua ja se näytti ottavan sille tarjotun lahjuksen mielellään vastaan.

Kun Raymond oli saanut otteen kalasta, se peruutti takaisin veden alle. Rauskun kohtaaminen oli varmasti ollut yksi kalaretken hauskimmista hetkistä. Retken järjestäjänä toiminut mies onnistui kuvaamaan kohtaamisen videolle ja myöhemmin se julkaistiin myös netissä.