Seksikumppaneiden määrää kysyttiin pareilta – yllättävät reaktiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikilla aikuisilla ihmisillä on jonkin verran ihmissuhdehistoriaa, jota välttämättä uudelle tyttö- tai poikaystävälle ei ole tullut mieleen kertoa. Jonkun taakkana voi olla monet yhden illan kestävät suhteet, toisen pettäminen, vaikea ero tai kokemattomuus.

Uuden kumppanin kanssa haluaa olla paras mahdollinen itsensä eikä vanhojen asioiden tai suhteiden kaivelemiseen löydy hyvää syytä. Vanhojen suhteiden julkituomisella on nähty olevan sosiaalisessa kokeilussa arvoa ja nyt aiheesta on tehty video.

Pariskunnat laitettiin seisomaan kameran eteen ja heiltä kysyttiin oman kumppanin aikana, kuinka monen ihmisen kanssa he ovat harrastaneet seksiä ennen nykyistä parisuhdetta.

Parit yllättyivät kysymyksestä, eikä osa halunnut tietää kumppaninsa vastausta. Seksikumppaneiden määrä vaihteli aina neljästä jopa sataan asti. Parit pitivät keskustelua kiusallisena, koska he eivät haluaisi ajatella omaa kumppaniaan muiden kanssa tai miettiä, kuinka moni on saanut olla heidän kanssaan läheisiä.