Barack Obama luki vihaviestejä videolle – pokka pysyi odottamattoman hyvin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöt joutuvat olemaan jatkuvan arvostelun ja kritisoinnin kohteena. Heistä kirjoitellaan pahoja asioita sosiaalisissa medioissa ja heidän sanojaan vääristellään. Twitteristä löytyy yleensä hauskimmat ja nasevimmat kommentit. Kukaan ei ole arvostelulta turvassa, ei edes Yhdysvaltojen presidentti.

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa on osio, jossa kansainvälisestikin tunnetut supertähdet saavat lukea ääneen Twitteristä ilkeitä kommentteja, joita heistä on kirjoitettu. Osiossa on vieraillut todella monet näyttelijät ja laulajat, joiden tekemiset ovat jatkuvan tarkkailun alla.

Nyt Jimmy Kimmel halusi ojentaa kutsun tähän osioon myös presidentti Obamalle, joka saisi lukea kameralle suorassa lähetyksessä hänestä kirjoitettuja ilkeitä twiittejä. Obama oli ottanut kutsun ilomielin vastaan ja istuutui itsevarmasti piinapenkkiin.

Obama luki ääneen hänestä kirjoiteltuja todella ilkeitä asioita. Presidentin kasvot pysyivät lähes peruslukemilla koko ajan, kunnes häntä vastaan tuli kirjoitus, missä sanottiin Obaman silmien sädehtivän vain silloin, kun hänen korviinsa suuntaa taskulampun valolla. Kelpo suoritus presidentiltä.