Ahneella oli surkea loppu – kissa luuli olevansa ovela

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset osaavat herkutella ja voivat ostaa kaupasta mitä vain, mitä milloinkin mieli tekee. Lemmikeillä asia on toisin. Ne ovat täysin omistajiensa armoilla sen suhteen, koska on heidän aikansa herkutella ja mitä he saavat syödä. Jotkut lemmikit ottavat kuitenkin välillä sen päätöksen omiin käpäliinsä.

Videolla omistaja on kuvannut kissaansa, joka yrittää varastaa jäätelöllä täytettyä kerrosvohvelia. Omistaja ilmeisesti haluaa nähdä, mihin hänen kissansa ryöstöretki päätyy ja on ottanut kameransa esiin kissan kieltämisen sijasta. Lopulta se olikin hauska ratkaisu, sillä huonostihan siinä kävi ja ahne kissa tipahti pöydältä lattialle.

Sokeriset herkut ja suklaa ovat monien lemmikkien tarveydelle haitallisia ja jopa vaarallisia herkkuja, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö eläimet niitäkin kerjäisi pöydiltä. Monesti lemmikeille herkuksi riittää oikeastaan jo mikä tahansa niiden arkisesta ruoasta poikkeava maku, jos eläimelle syötetään päivästä toiseen esimerkiksi samoja raksuja tai purkkiruokaa.