Koira ”räppärinä” televisiomainoksessa – noloa vai hulvatonta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Purina Beggin -koiranherkkujen nerokas mainoskampanja on saanut maailmanlaajuista huomiota. Hulvattomassa mainoksessa esiintyy kerjäävä walesinpaimenkoira, joka ei saa tarpeekseen herkuistaan.

Koiran mielessä pyörivistä asioista on tehty Pop It -räppikappale, joka on sovitettu yhteen asiaankuuluvan musiikkivideon kanssa. Mainoksessa esiintyvä hännänheiluttaja on musiikkivideon räppäritähti, joka viettää supertähden kaltaista elämää.

Sen sijaan, että tämä räppäri haluaisi poksauttaa pullon kuohuvaa, haluaa se poksauttaa herkkurasiastaan itselleen namupaloja. Koiranruokamainos on hulvatonta katsottavaa ja on sanomattakin selvää, että se vetoo etenkin kuluttajiin, jotka tekevät ostopäätöksen koiransa herkuista.