Lentokoneen valmistus tiivistettiin kolmeen minuuttiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virgin Atlantic -lentoyhtiö on julkaissut Youtubessa mielenkiintoisen timelapse-videon, jossa uusi Boeing 787-9 Dreamliner valmistettiin alle kolmessa minuutissa. Videolla nähty lentokone tulee olemaan ensimmäinen kyseisen konetyypin matkustajakone, joka liikennöi Euroopassa.

Virgin Atlantic -lentoyhtiö perustettiin 30 vuotta sitten ja juhlavuoden kunniaksi yhtiö tilasi valmistajalta uuden koneen. Boeing 787-9 -lentokoneessa on valmistajan mukaan otettu huomioon matkustajien viihtyminen lisäämällä jalkatilaa, kasvattamalla matkustamon korkeutta ja tekemällä koneeseen suuremmat ikkunat.

Lentokoneen rakentamista on kiehtovaa seurata. Alle kolmessa minuutissa lentokoneen osat yhdisteltiin toisiinsa ja lopuksi kone maalattiin. Sen jälkeen videon Dreamliner oli valmis Euroopan taivaalle.