Taapero jekutti kolmea koiraa – naurulle ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmassa ei taida olla mitään niin ihanaa kuin pienen lapsen hymy ja nauru. Nauru saa yleensä muutkin ympärillä olevat iloiseksi ja ilo on todella tarttuvaa. Nyt YouTubeen on julkaistu ihastuttava video pienestä pojasta, jonka riemulla ei ole rajaa.

Jennifer Peebles on julkaissut YouTube-tilillään hurmaavan videon pienestä Jax-nimisestä pojastaan. Puolitoistavuotias taapero on katsellut, kuinka hänen äitinsä on leikkinyt kolmen bokserirotuisen koiran kanssa laserosoittimen avulla. Poika oli todella innoissaan huomatessaan, että hänkin voi leikkiä tätä leikkiä.

Videolla Jax osoittaa laserosoittimella lattiaan. Koirat hyökkäävät heti valon päälle nähtyään, mihin valo ilmestyy. Poika on koirien ohjaamisesta todella riemuissaan ja kikattelee hillittömästi joka kerta, kun koirat seuraavat valoa. Vanhempien tulee muistaa, että laserosoitin voi olla vaarallinen, eikä sitä saa koskaan antaa lapselle valvomatta.