Gigi Hadid säväytti Victoria’s Secretin bikinibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Gigi Hadid on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa, eikä ihme. Näyttävän ulkonäön lisäksi asiaan on vaikuttanut todennäköisesti se että hänen äitinsä, Yolanda Foster, on niin ikään tunnettu huippumalli.

Eilen Gigi ja hänen mallikollegansa kokoontuivat Victoria’s Secretin järjestämiin bikinibileisiin Miami Beachilla. Ainakin teinimalli näytti viihtyvän juhlissa hyvin, sillä hänellä oli vauhti päällä.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin tuoreissa mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.