Kissa ei kuulunut reilukerhoon – näytti kaverille kaapin paikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet riitelevät välillä ihan samoin kuin ihmisetkin. Joskus toisen läsnäolo alkaa ärsyttämään ja asialle on pakko tehdä jotain. Pienempiä ei saisi kiusata, mutta isompia näköjään saa ja niin kävi tälläkin kertaa, kun pienempi kissa pudotti isomman kissan kaiteelta alas.

Ignoramusky on ladannut YouTube-kanavalleen hauskan videon kahdesta kissasta. Kissat kävelevät sinistä kaidetta pitkin ja pienempi vaalea kissa yrittää selkeästi ärsyttää isompaa kissaa. Valkoinen kissa välillä puree tummemman käpälää ja koittaa saada siitä hampaillaan kiinni.

Musta kissa on lopulta laskeutumassa huterasti ylemmältä kaiteelta alemmas ja pienempi kissa ilmeisesti huomaa tilaisuutensa koittaneen. Nyt jos koskaan pienempi pärjää sille ja kun kissan tasapaino hieman heittelee valkoinen kissa tönäisee tumman alas kaiteelta nostaen sitä tassullaan takapäästä. Kissa tippuu alas kaiteelta ja valkoinen katsoo syyllisenä kameraan ihan kuin se tietäisi tehneensä väärin.