Mies panttasi lenkkarikokoelmansa – ostaakseen asunnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beijingistä kotoisin oleva Mick halusi ostaa oman asunnon, mihin hän tarvitsi rahaa. Miehellä oli jonkin verran onneksi omaisuutta myytävänä, sillä hän omisti ison läjän Air Jordan -lenkkareita. Mick päätti pantata lenkkarit, että saisi asunnon ennakkomaksun maksettua.

Mick on kerännyt Air Jordaneita 14-vuotiaasta lähtien eli hänelle on kertynyt lenkkareita varastoon yli kymmenen vuoden ajalta. Mickillä oli yhteensä 283 lenkkarit pantattavana ja hän sai niistä melko tyydyttävän summan, 141.600 euroa.

Hän maksoi saamillaan rahoilla arvokkaalla alueella sijaitsevan asunnon ennakkomaksun. Mickillä on nyt Metro-lehden mukaan kaksi kuukautta aikaa lunastaa kokoelmansa takaisin. Takaisin ostettuna kokoelma tulee maksamaan Mickille noin 250.000 euroa.