Moottoripyörähurjastelijan raju onnettomuus videolle – useiden metrien ilmalento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on levinnyt alun perin tämän vuoden tammikuussa julkaistu video, joka kuvaa erittäin rajua moottoripyöräonnettomuutta. Kypäräkameran kuvaamalla videolla näemme joukon motoristeja, jotka ajavat jonossa autotiellä.

Yksi moottoripyöräilijöistä yrittää ohittaa edellään ajavaa autoa mutkassa, mikä johtaa vaaralliseen tilanteeseen. Keltaisen viivan kohdalla laittomasti ohittamaan lähtenyt motoristi suistuu vastaantulevien kaistalle juuri samaan aikaan, kun suurikokoinen lava-auto tulee vastaan.

Mies törmää piikkilanka-aitaan, jolloin hän lentää useiden metrien päähän läheiselle niitylle. Kuljettaja selvisi tapauksesta elossa, mutta tilanne näyttää ja kuulostaa videolla erittäin kivuliaalta.