Sovellus käänsi omistajan puheen maukumiseksi – kissa hyökkäsi kimppuun!

Digi · Annika Kela

Yhdysvaltalainen kissanomistaja Penny Adams oli ladannut älypuhelimeensa sovelluksen, jonka tarkoituksena oli kääntää ihmisen puhe kissan ymmärtämälle äänehtimiselle. Löytöeläinkodissa työskentelevä Penny halusi kommunikoida sen avulla lemmikkinsä kanssa.

Adamsin ystävä on kuvannut videolle hetken, jolloin Penny testasi sovellusta. Kun kissa kuuli sovelluksen maukuvan, lähestyi se välittömästi omistajaansa. Lopulta kissa provosoitui puhelimen ääntelemisestä ja hyökkäsi omistajansa kimppuun.

Metro-lehden mukaan kokeilu meni koomisella tavalla pieleen. Penny vakuutti, että hänen viestinsä kissalle oli ystävällinen. Kissojen maailmassa viestin sisältö oli selvästi kääntynyt röyhkeäksi loukkaamiseksi ja kissa luuli omistajan haastavan riitaa. Video osoitti, että kissojen kanssa keskusteleminen ei ole helppoa, sillä väärinkäsityksistä saattaa syntyä riitaa.