Turisti yritti syöttää biisonia auton ikkunasta – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinpuistojen läpi ajaminen ei aina ole niin turvallista kuin ajatellaan. Plemme aiemmin nähneet, miten elefantti murskaa auton astumalla sen päälle tai miten naarasleijona sai auton oven auki hampaillaan. Nyt eräs biisoni kävi hieman turhan läheiseksi lääppien autoilijoita.

Caroline Walker Evans on lisännyt YouTube-kanavalleen videon hänen kohtaamisestaan biisonin kanssa. Evans oli ajamassa Washingtonissa sijaitsevan Olympic Game Farm -eläinpuiston läpi, kun hän näki biisoneita. Yksi niistä käveli suoraan naisen auton vieressä ja Evans alkoi syöttämään sitä.

biisonilla oli todella iso ja kiemurteleva kieli, jonka avulla se otti Evansilta herkkupaloja avoimesta ikkunasta. Evans säikähti kieltä joka kerta ja eläin tuli jokaisen herkkupalan jälkeen lähemmäs. Lopulta biisoni työnsi koko päänsä ikkunasta ja lipoo isolla kielellään Evansin kättä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.