11-vuotias on todellinen tanssijalupaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorena on tärkeää löytää jokin harrastus, josta pitää. Verkossa taitavat lapset nousevat kaikkien tietoisuuteen esittelemällä sitä mitä rakastavat tehdä. Varsinkin teini-ikäisenä on tärkeää löytää jokin kanava, jonka kautta pystyy purkamaan omia tunteitaan ja johon voi ylimääräistä energiaansa suunnata oli se sitten tanssi, musiikki tai jokin urheilumuoto.

Bailey Sok on 11-vuotias upea tanssijanalku. Hän on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden videon, jossa hän esittelee taitojaan tanssikaverinsa kanssa. Tansirutiinin on kehitellyt koreografi Matt Steffanina ja se sopii näille kahdelle kuin nenä päähän.

Parivaljakko tanssii videolla koreografian Meek Millin Monster-nimiseen kappaleeseen ja tanssijat hoitavat homman kotiin. Kaikki ympärillä olevat nuoret katsovat silmät suurina pojan ja Baileyn esitystä, mutta Bailey saattaa tässä kohtaa kuitenkin varastaa kaikkien huomion upealla tulkinnallaan ja eläytymisellään.