Melkoinen näky! Koira nautti leikkiauton kyydistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lapsiperheen arki koki hauskan piristyksen, kun perheenjäsenet huomasivat, että matkustamisesta nauttiva koira viihtyi myös lapsille tarkoitetun leikkiauton kyydissä. Yksi perheenjäsenistä on kuvannut huvittavan videon, jossa koira istuskelee auton kyydissä ilman huolen häivää.

Perheen naapurit ovat olleet varmasti ihmeissään nähdessään koiran ajelemassa pihatiellä autolla. Kaukaa katsottuna voisi luulla, että koira kaahaa itse autolla, mutta videolta käy ilmi, että leikkiautoa ohjaillaan kauko-ohjaimella.

Ehkä vielä jonain päivänä koira oppii ajamaan omin neuvoin lasten leikki-Mercedeksellä. Karvakuonon iltapäiväajelu saa hymyn huulille. Vaikuttaisi siltä, että tämä koira tykkää autosta enemmän, kuin perheen pienimmät.