Pila meni täydestä: Miehet esittivät olevansa mafian jäseniä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Useista pilailuvideoista tunnettu VitalyzdTv-kanava on julkaissut Youtubessa hulvattoman piilokameralla kuvatun videon. Tällä kertaa kaverukset huijasivat ihmisiä luulemaan, että he ovat mafian jäseniä ja pahamaineisia palkkamurhaajia.

Piilokameran kuvaamalla videolla miehet lähestyivät ihmisiä kadulla saadakseen puhelinta lainaksi. Kun ihmiset tarjoutuivat antamaan puhelimensa miesten käyttöön, selvisi heille mistä on kyse.

Pilailijoiden hämäräpuuhat paljastuivat, kun he kaivoivat taskuistaan äänenmuuntimen ja kertoivat rikolliseen keikkaansa liittyviä yksityiskohtia puhelimessa. Ihmiset olivat kauhuissaan tajutessaan lainanneensa puhelinta murhamiehelle.

Nyt heidän puhelimensa olisi kytköksissä karmeaan rikokseen. Pilan kohteina olevien hulvattomat reaktiot ovat olleet jekun tekemisen arvoisia ja tilanteiden kehittymistä oli ratkiriemukasta seurata. Video opettaa hauskalla tavalla, että kannattaa olla tarkkana kenelle kadulla lainaa puhelinta.