Uloste haisi liian pahalle – lentokone joutui palaamaan lentokentälle

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneet palaavat tavallisesti takaisin lähtökentälleen tai tekevät hätälaskun vain äärimmäisen merkittävästä syystä. Rajanveto syyn merkittävyydestä on kuitenkin aina viime kädessä lentokoneen kapteenin tehtävä. Nyt British Airwaysin lento on palannut kentälle todella harvinaisesta syystä.

Lontoosta Dubaihin matkalla ollut lentokone joutui nimittäin tekemään U-käännöksen ja palaamaan takaisin noin puolen tunnin lennon jälkeen. Syynä oli jonkun matkustajan ilmeisen huono suolistoflora, sillä kapteeni päätti kääntää koneen takaisin vessasa olleen liian pahanhajuisen ulosteen takia.

Kapteeni kuulutti Mirror-lehden mukaan matkustajille, että vessassa on ulostetta, jonka aiheuttamaa haittaa lentohenkilökunta ei voinut ilmassa hoitaa kuntoon. Matkustajat joutuivat odottamattoman paluun jälkeen odottamaan jopa 15 tuntia seuraavaa lentoa Dubaihin.