Onni Tommila pääroolista Samuel L. Jacksonin kanssa: ”Meistä tuli tosi hyvät kaverit”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Hollywood-mittapuun mukainen toimintaelokuva Big Game saa ensi-iltansa ylihuomenna perjantaina. Elokuvan toisena päätähtenä nähdään supertähti Samuel L. Jackson ja toisena päätähtenä suomalainen Onni Tommila. Stara tapasi Tommilan tänään Tampereella.

Rare Exports ja Skavabölen pojat -elokuvissa jo aiemmin valkokankaalla nähty Onni Tommila kehui vuolaasti Samuel L. Jacksonia ja hänen kanssaan työskentelemistä.

– Aluksi jännitti todella paljon varmaan kaikkia, mutta sitten kun päästiin tutustumaan ihan oikein kunnolla ja näyttelemään, niin siitä se sitten lähti tosi hyvin ja meistä tuli tosi hyvät kaverit.

– Hänen kanssaan oli jotenkin tosi helppo näytellä. Tottakai, kun hän on niin hyvä näyttelemään, kun hän on tehnyt niin paljon eri elokuvia, niin hänen kanssaan oli jotenkin tosi helppo näytellä, eikä ollut mitään ongelmia. Ei tarvinnut jännittää ja se meni tosi luonnollisesti.

– Meillä ei ollut kuitenkaan ihan hirveästi vapaa-aikaa. Ei me mitenkään hengailtu vapaa-ajalla, koska me oltiin eri paikoissa eikä samassa hotellissa. Minulla oli kouluhommat, joita piti tehdä aina kuvausten jälkeen. Ei me silleen hengailtu, mutta kyllä me setissä aina tauoilla juteltiin ja silleen.

Kuvausten jälkeen Tommila ei ole ollut Jacksoniin yhteydessä, mutta ensi kesänä tilanne voi muuttua.

– Ei ainakaan vielä, mutta varmaan tulevaisuudessa nähdään. En ole varma ajoista, mutta kai kesällä mennään Amerikkaan, kun on Amerikan ensi-ilta. Toivottavasti siellä nähdään.

Big Game on Jalmari Helanderin ohjaama elokuva, jonka Suomen ensi-ilta on 19. maaliskuuta. Elokuvan pääosia näyttelevät Samuel L. Jackson ja Onni Tommila. Muita elokuvan näyttelijöitä ovat muun muassa Felicity Huffman, Victor Garber ja Ted Levine.