Sokea koiravanhus sai odottamattoman auttajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheen pienen koiravanhuksen näkökyky oli alkanut heiketä ja eläinlääkärit olivat kertoneet, että koira tulee menettämään näkökykynsä kokonaan. Sokeudesta huolimatta reipas hännänheiluttaja kykeni liikkumaan hyvin, vaikkakin se joutui olemaan varovaisempi.

Perheen toinen lemmikki päätti tarjoutua auttamaan koiravanhusta. Ystävällinen viirusilmä ryhtyikin koirakaverinsa henkilökohtaiseksi avustajaksi. Kissa omistautui sille, että se piti huolen, ettei sokea koira kävelisi esteitä päin.

Lemmikinomistaja on kuvannut hellyttävän videon koiran ulkoilutuksesta. Koira kävelee varovaisesti omistajansa perässä. Kun tielle parkeerattu auto alkaa olla koiran lähietäisyydellä, syöksyi kissa ohjaamaan koiraa oikealle reitille. Kissa suojeli huolehtivaisesti koiraa, jottei se törmäisi autoon. Tämän kaksikon touhuja on mielenkiintoista seurata. Ystävykset pitävät toisistaan huolta ja se saa katsojalle tipan linssiin.