Kokkiohjelma miesten mieleen – kaunotar kokkaa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tänä päivänä televisiokanavat ovat pullollaan ruoka- ja kokkausohjelmia. Ellei ohjelman idea ole ainutlaatuinen, on vaikeaa erottua muiden joukosta. Argentiinalainen televisiotähti on keksinyt tavan tulla muistetuksi ruokaohjelmallaan, sillä hän loihtii ruokaa yläosattomissa.

YouTube
YouTube

Kokkiohjelman jaksoissa kokki on pukeutunut ainoastaan alushousuihin. Muutamia minuutteja kestävissä jaksoissa esitellään helppoja reseptejä ja käytännöllisiä vinkkejä. Ohjelman mieskatsojille voi olla haastavaa keskittyä resepteihin, kun kokki keikistelee keittiössään puolialastomana.

24-vuotias kokkikaunotar käyttää taiteilijanimeä Jenn. Muutamien kuukausien aikana neitokaisesta on tullut varsinainen nettisensaatio. Kokkaamista rakastava kaunokainen on kertonut, että hän on halunnut pitää ohjelmansa simppelinä ja hän tekee ainoastaan helppoja pikaruokia ja naposteltavia.

Metro-lehden mukaan ruokaohjelmansa tekemisessä on vaikeinta alastomuuden peitteleminen, sillä Youtubessa julkaistuissa jaksoissa ei saa näkyä mitään sensuroitavaa. Julkaistuilla videolla Jenn piilotteleekin sulojaan etevästi tekemiensä ruoka-annosten takana.