Liukuporrastemppu pahasti pieleen – nainen menetti 15 prosenttia pituudestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen kaatui liukuportaissa miehen tekemän epäonnistuneen tempun seurauksena ja satutti selkänsä. Selkävaurioiden vuoksi nainen menetti 15 prosenttia pituudestaan ja tempun tekijä on syytettynä vahingon aiheuttamisesta ja turvallisuuden vaarantamisesta.

50-vuotias Frans Bekker -niminen mies halusi innokkaasti todistaa ystävilleen, että hänestä löytyy vielä vetreyttä ja spontaaniutta. Mies oli liukuportaiden yläpäässä hypännyt kaiteelle aikomuksenaan liukua portaiden alapäähän kaidetta pitkin. Mies kuitenkin menetti tasapainonsa ja kaatui portaissa seisovaan naisporukkaan.

Linda Soulsby oli yksi naisista, joihin Bekker törmäsi. Törmäyksen seurauksena Soulsby kaatui portaissa satuttaen selkänikamiaan. Nikamavaurion vuoksi nainen joutuu pitämään tukea selässään ja menetti 15 prosenttia pituudestaan lopullisesti. BBC-uutisten mukaan Bekker on myöntänyt syyllisyytensä ja on todella pahoillaan tapahtuneesta, sillä kyseessä oli vain pila.