Miehellä lumikko lemmikkinä – ihastuttava pelikaveri

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pieni leikkisä lumikko keskeytti lemmikinomistajan puuhat ja haastoi tämän leikkimään. Tietokoneella pelaamiselle tuli yllättäen loppu, kun lumikko alkoi syöksähdellä kohti omistajansa kättä ja kieriskeli pelaajan edessä.

Ozzy-niminen lumikko sai haluamansa ja lemmikinomistaja osoitti sille huomiotaan aloittamalla hauskan sormileikin pienen näätäeläimen kanssa. Energinen lumikko ei suostunut jättämään omistajaansa rauhaan.

Pienen söpöläisen huvittava temmeltäminen on kuvattu videolle. Lemmikinomistaja on aiemminkin julkaissut Ozzysta kuvattuja videoita ja niiden perusteella lumikko on varsin valloittava persoona. Aktiivinen lemmikki selvästi kaipasi virikkeitä ja sinnikkyytensä ansiosta se onnistui keskeyttämään omistajansa tietokonepelit.