Uusi palvelu: Pussillinen peniksiä kätevästi halutulle henkilölle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nimimerkillä Budwick esiintyvä Imgur-käyttäjä jakoi sivustolla kuvasarjan vastaanottamastaan yllätyspaketista. Mystisessä postipaketissa ei mainittu lainkaan lähettäjää, ja sen sisältä paljastui ensin vain pienempi paketti.

Pienempi paketti piti sisällään epämääräisiä karkkeja ja viestin. Viestissä vastaanottajaa kehotettiin syömään paketillinen peniksiä, ja lähempi tarkastelu osoitti pussin sisältämien karkkein olevan peniksen muotoisia. Viestin alaosassa oli pienellä kirjoitettu url-osoite, joka johti Dicks By Mail -nimiselle sivustolle.

– Pahinta on se, että karkit ovat herkullisia, Budwick kirjoitti Imgurissa.

Budwickille selvisi, että sivustolta kuka tahansa voi lähettää kelle tahansa pussillisen peniksen muotoisia karkkeja yllä olevan viestin saattelemana. Erikoisen palvelun hinta on 15 dollaria, eli noin 14 euroa, per lähetys.