Tuntuuko tutulta? Taidat olla ystäväsi kanssa jo liian läheinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ystävykset saattavat kiintyä niin paljon toisiinsa, että suhde muistuttaa läheisempää suhdetta kuin mikä oman kumppanin kanssa saattaa olla. Ystävälle voi kertoa kaiken, ystävä kuuntelee ja on suvaitsevainen, mutta osaa myös arvostella sopivassa mittasuhteessa.

Flama on julkaissut YouTube-kanavalleen hauskan videon koskien erilaisia ystävyyksiä ja sitä, milloin ystävien välinen suhde on saattanut mennä liian pitkälle. Tyttöjen välillä suhde menee nopeasti siihen, että lainataan keskenään vaatteita alusvaatteista lähtien.

Vessassa käynti hoituu kätevästi niin, että kaveri on vieressä ja kertoo samalla viimeisimmät kuulumiset. Miehen ja naisen välinen ystävyys menee esimerkiksi silloin liian pitkälle, kun toinen ihastuu, eikä kestä enää kuulla, ketä ystävä pitää hyvännäköisenä ja kenen kanssa haluaisi harrastaa seksiä.

Miesten välinen ystävyyssuhde on ylittänyt todelliset veljeyden rajat, kun kaverilta voi kysyä sopiiko hänelle se, että hänen entisen tyttöystävänsä kanssa harrastaa seksiä. Se voi kuitenkin sopia kaverille, koska mielummin hän näkee entisen tyttöystävänsä ventovieraan sijaan oman ystävänsä kanssa.