Whitney Houstonin klassikko uusiksi – koira ulvoi kappaleen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Belgialaisessa talenttiohjelmassa nähtiin erikoinen esitys, kun lavalle asteli Lady Xena -niminen hännänheiluttaja. Omistaja kertoi, että hänen koiransa aikoo esittää tuomareille oman tulkintansa Whitney Houstonin I Will Always Love You -hittikappaleesta.

Koiran viihdyttävä esitys on julkaistu Youtubessa. The Belgium’s Got Talent -formaatin jaksossa esiintynyt Lady Xena sai yleisön mukaansa herkällä ulvomisellaan. Whitney Houstonin kappale oli selvästikin karvakuonon mieleen, sillä se eläytyi vahvasti kappaletta esittäessään.

Ohjelman tuomarit eivät kyenneet pidättelemään nauruaan kuunnellessaan koiran ulvomista. Vaikka Lady Xena ei osannut laulaa kappaletta nuotillisesti oikein, oli se onnistunut hurmaamaan yleisön esityksellään. Huvittavalta videolta ei käynyt ilmi pääsikö koira jatkoon, mutta Daily Mail -lehden mukaan yleisö rakastui koiraan ja se oli saanut raikuvat aplodit.