Äiti käytti teippiä – vauvan raju reaktio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset reagoivat kaikkeen uuteen aina, eikä koskaan voi tietää, mikä heitä huvittaa tai kauhistuttaa. Välillä joku herttaista ääntä pitävä lelu voi saada vauvat kauhun partaalle, ja joku aikuisen mielestä pelottavan näköinen asia voi ollakin vauvan mielestä todella huvittava.

Nyt YouTubeen on julkaistu video vauvasta, joka kauhistuu todella arkisesta äänestä. Videolla äiti on kuvannut pientä viisikuukautista vauvaa. Äiti tekee lapsensa yllättävän äänen vetäisemällä teipistä ja vauva reagoi siihen välittömästi.

Lapsi säikähtää kauhistuneena ääntä, mikä äitiä huvittaa. Hän pyytelee lapseltaan naureskellen anteeksi, sillä ilmeisesti hänen pitää tehdä jotain, mikä tulee muodostamaan äänen vielä moneen kertaan. Vauva pelästyy joka kerta ja luo korvaamattoman katseen äitiinsä.

Lasten reaktio uusiin makuihin ja ääniin on monesti yllättävä ja huvittava. Vanhemmat ovat onneksemme usein kameran kanssa paikalla ikuistamassa pikkuisensa ilmeitä ja eleitä, ja moni hauska hetki onkin sen ansiosta tallentunut videolle. Tämäkin äiti oli kärppänä kuvaamassa, kun hän huomasi vauvansa hurjan reaktion uuteen ääneen.