Todella härski parkkeeraus – autoilija työnsi toisen auton pois

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kadulla olevaan valvontakameraan on taltioitunut mielenkiintoinen tilanne, kun pakettiauton kuljettaja päätti ottaa parkkipaikan haltuun hinnalla millä hyvänsä. Autoilija peruutti henkilöauton taakse ja työnsi auton pois paikalta.

Sen jälkeen kuljettaja asetteli pakettiautonsa siististi parkkipaikalle. Kuski nousi autosta ja käveli pois paikalta kuin mitään ei olisi tapahtunut. Toisen auton kuljettaja oli järkyttynyt nähdessään, että hänen autoaan oli siirretty. Peugeotin kuljettaja huomasi takapuskurissa jälkiä ja arveli, että autoa on työnnetty.

Kadulla olevan valvontakameran video todisti, että henkilöauton kuljettajan epäilykset olivat osuneet oikeaan. Video on toimitettu viranomaisille ja pakettiauton kuljettajaa etsitään. Daily Mail -lehden mukaan toistaiseksi pakettiauton omistaja ei ole löytynyt. Videotallenne osoittaa, että pakettiautokuskin röyhkeydellä ei ollut rajoja.