Lacey Wildd ilmestyi rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia naisia, joilla omien rintojen valtava koko on muodostunut pakkomielteeksi. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat.

Splash
Splash

36 kauneusleikkauksessa tähän mennessä käynyt Lacey on nyt esitellyt muotojaan ilmestymällä uimarannalle Fort Lauderdalessa. Povipommin ilmestyminen rannalle ei varmasti jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

46-vuotias kuuden lapsen äiti Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa, kun kauneusleikkauksia on takana yhteensä 36. Laceyn tulot ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.

Splash
Splash