Transformers-kaunotar loistaa alusvaatemerkin mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittimalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan näyttelijäuransa sijaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Viime aikoina runsaasti mediassa esillä ollut kaunotar nähtiin taannoin Esquire-lehden kansikuvassa.

M&S
M&S

Nyt Rosie Huntington-Whiteley nähdään puolestaan M&S-vaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa. 27-vuotias huippumalli esittelee viettelevän glamour-henkisissä otoksissa yhtiön tuoretta yöpukumallistoa.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Jason Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

M&S
M&S
M&S
M&S