Tyttö pieraisi Unelmien poikamies -ohjelman ensitreffeillä – kuului kotikatsomoihin saakka

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi tunnetuimmista deittailuun liittyvistä realityohjelmista on Unelmien poikamies. Suomessakin on esitetty useita tuotantokausia, joissa unelmien poikamiehet ja -naiset etsivät itselleen täydellistä kumppania. Uudessa-Seelannissa on äskettäin startannut uusi tuotantokausi.

Televisiossa esitetyssä jaksossa nähtiin hulvaton kömmähdys, kun yksi treffeille pyydetyistä daameista pieraisi ollessaan piknikillä unelmien poikamiehen kanssa. Tyttö ehti ennen noloa tapaustaan kehua, kuinka romanttinen ja taianomainen heidän treffipaikkansa oli.

Treffikumppaniksi valittu Poppy oli aluksi häpeissään siitä, että hän vahingossa pieraisi ensimmäisillä treffeillään. Tyttöä taisi myös nolostuttaa se, että se tultaisiin esittämään televisiossa. Tapaus oli niin hulvaton, että poikamies ei kyennyt pidättelemään nauruaan.

Ehkäpä tytön päästämä töräys oli oiva tapa rikkoa jäätä ja selvittää, osaako mies suhtautua asiaan huumorilla. Selvisi, että unelmien poikamiehestä tapaus oli vain huvittava. Treffeiltä kuvattu video on julkaistu Youtubessa ja sitä on jaettu sosiaalisessa mediassa maailmanlaajuisesti.

Poppy ei varmastikaan ole ainoa, joka on joskus vahingossa pieraissut ensimmäisillä treffeillä, eikä hän tule olemaan viimeinen.