Lexus lähti lentoon kiihdytyskisassa – hurjassa onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lajit, joihin jokin moottoriajoneuvolla kisaaminen kuuluu, sisältävät aina turvallisuusriskejä. Moottoripyörillä ja autoilla kisatessa vauhti on niin kova, että pienikin virheliike voi aiheuttaa auton hallinnan menettämisen. Joskus auton hallinnan menettäminen ei kuitenkaan johdu kuskista, vaan kohtaloksi voi koitua esimerkiksi liian tehokas menopeli.

EKanooRacingTV on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa valkoiselle Lexukselle käy huonosti. Lexus ISF tuplaturbo kaasuttelee lähtoviivalla ja on kiihdyttämässä radalla. Auton lähtiessä liikkeelle sen etupää alkaa yllättäin nousemaan ylös ja Lexus lentää kohti aitaa kuin tuulen heittelemänä.

Lexuksen etupään nouseminen ja pyörähtäminen näyttää todella kevyeltä. Kaikki kävi niin yllättäin, ettei mitään ollut tehtävissä. Auto kärsi pahoja vaurioita, mutta kuin ihmeen kaupalla kuski selvisi vahingoitta ja pystyi kävelemään itse tilanteesta pois.