Mummo täytti 100 vuotta – hyppäsi laskuvarjolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten elinikä on noussut huimasti vuosikymmenien saatossa ja yli satavuotiaita vanhuksia näkeekin yhä enemmän uutisotsikoissa. Kerroimme aiemmin 95-vuotiaasta miehestä, joka teki maailmanennätyksen 200 metrin juoksumatkalla olemalla sekä vanhin että nopein oman sarjansa juoksija.

Nyt eräs 100 vuotta täyttänyt isoäiti juhli näyttävästi syntymäpäiviään. Associated Press on julkaissut YouTube-kanavallaan videon 100 vuotta täyttävän isoäidin syntymäpäivätempauksesta. Näitä juhlia ei vietettykään rauhallisten kakkukahvien merkeissä vanhainkodissa niin kuin olisi voinut olettaa, koska tämä hurjapää päätti mennä laskuvarjohyppäämään.

Satavuotias eteläafrikkalainen Georgina Harwood halusi näyttää perheelleen ja ystävilleen, että iästään huolimatta hän on yhä edelleen täysissä voimissaan ja haluaa saada kaiken irti elämältä. Harwood hyppäsi ensimmäisen laskuvarjohyppynsä 92-vuotiaana, joten tämä oli hänelle jo tuttua kauraa ja hän osasi nauttia hypystä täysin rinnoin.