Rita Oralla näyttävä bileasu – miesten huomio kiinnittyi 30 senttiä leuan alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu vielä odottaa. Julkisuudessa kaunotar on kuitenkin runsaasti, ja usein paljastavien asujensa merkeissä.

Niin tälläkin kerralla. Rita Ora on nyt juhlinut Mayfairin Scotch-klubilla yhdessä ystäviensä kanssa. Näyttävä kaunotar oli valinnut ylleen tyylikkään osin hopeanhohtoisen asun, jonka ansiosta ainakin miesten huomio kiinnittyi noin 30 senttiä leuan alapuolelle.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.