Vanessa Huppenkothen esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallo on parhaillaan maailman puhutuin urheilulaji, sillä sen harrastajat ja fanit kerääntyvät ilta illan jälkeen televisiovastaanottimien ääreen seuraamaan nahkakuulan perässä kirmaavia miehiä. Meksikolaisilla miehillä on kuitenkin aivan erityinen syy seurata suosikkilajia.

Syy on Vanessa Huppenkothen, joka onmaailman seksikkäimmäksi rankattu jalkapallotoimittaja. Viime aikoina hänestä on innostunut Meksikon lisäksi myös muu maailma. Eilen kaunotar ikuistettiin nauttimassa rantaelämästä Miamissa.

Huppenkothenin Instagram-kuvat leviävät verkossa laajalle, kun muutkin pääsevät ihastelemaan näyttävää televisiokaunotarta. Tässä maistiaisia miljoonien miesten kuolaamasta urheilutoimittajasta, joka on koristanut urallaan jo monien lehtien kansikuvia.