Huikea pomppulinna Ibizalla – tässä kelpaa aikuistenkin pomppia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Juhlijoiden paratiisina tunnettu Ibiza on nyt entistäkin houkuttelevampi matkakohde hauskanpitoa varten. Saaren rannalle on nimittäin kasattu suuri pomppulinna, joka on tarkoitettu leikkimielisille aikuisille. Veden yllä kelluva pomppurata on avoinna toukokuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ibizalaiset ovat keksineet jälleen nerokkaan keinon vedota hauskanpitoa rakastaviin aikuisiin. Monet aikuisiän saavuttaneista todennäköisesti salaa haaveilevat pomppulinnaan pääsemisestä, mutta eivät ole kehdanneet tavoitella hupiaan, sillä suuri osa pomppulinnoista on vain lasten ilonpitoa varten.

Ocean Mania tarjoaa lomailijoille mahdollisuuden tuoda esille oman lapsenmielisen puolensa ikään katsomatta. Hurjan näköinen pomppulinna on temppuilijoiden unelma. On sanomattakin selvää, että tämä pomppurata on pienokaisilta kielletty.