Hulvaton pako poliisilta – mies tarttui tilaisuuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubeen on julkaistu video SXSW-nimisiltä festivaaleilta, jotka eivät ilmeisesti ole sujuneet täysin ongelmitta. Videolla mies, jonka poliisi on ottanut kiinni suorittaa huikean paon heti, kun poliisin katse on toisessa pidätetyssä henkilössä.

Teksasin Austinissa järjestetyillä SXSW festivaaleilla erään pubin edessä miehet olivat olleet häiriöksi ja joutuneet poliisien pidättämiksi. Miehet makaavat videolla käsirautoihin laitettuina maassa, mutta toinen mies ei annakaan periksi näin helposti vaan päättää ottaa huomaamastaan pakotilaisuudesta kaiken irti ja toimia.

Mies huomaa, että poliisit keskittyvät vain toiseen mieheen, jolloin hän alkaa vääntelehtimään ja pomppimaan maassa päästäkseen ylös jaloilleen ilman käsiensä apua. Mies pääsee seisomaan ja on saanut jollain konstilla myös repustaan kiinni. Poliisin huomaamatta mies pääsee puikkelehtimaan väkijoukon sekaan ja pääsi poliisia pakoon.