Hississä voi tapahtua mitä vain – koomikon hissitemppu yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen smalltalktyylinen pikkujutustelu on ihan oma taiteenlajinsa. Small talkissa ventovieraiden tai puolituttujen ihmisten kanssa jutellaan ohimennen niitä näitä, eikä mihinkään asiaan pureuduta sen syvällisemmin. Usein keskustelu päättyy niin, että kuulumisiin vastataan yhdellä sanalla, ellei keskustelu sitten käänny säähän.

Keppostelija ja koomikko Greg Benson teki hauskan pilan ihmisille, jotka astuivat hänen kanssaan samaan hissiin. Hän muutti ympäripyöreän keskustelun säästä todella konkreettiseksi vetämällä yllättäin hissin yläosasta esiin sääkartan, jonka avulla hän kertoi tarkan sääennusteen ihmisille.

Hyväntuulinen jekku paisui entisestään, kun sääennusteen kertomisen jälkeen Benson siirsi puheenvuoron juuri oikealla hetkellä hissiin astuvalle urheilutoimittajalle. Hississä olevat ihmiset nauroivat hyvin toteutetulle pilalle. Tästä hissimatkasta oli vaivaannuttava hiljaisuus todella kaukana.