Mies pelkäsi tyttöystävän pettävän – keräsi joukkorahoitusta seuratakseen häntä lomalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin varainkeruupalveluita käytetään esimerkiksi erilaisten startup-yritysten, levyjen ja elokuvaprojektien joukkorahoitukseen. Toiset kuitenkin turvautuvat joukkorahoitukseen kerätäkseen varoja puhtaasti henkilökohtaisia tarpeita varten.

Viime vuonna eräänkin amerikkalaismiehen uutisoitiin keränneen 10 tuhatta dollaria perunasalaattia varten. Nyt Yhdysvaltojen Marylandissa asuva nuori mies on puolestaan kääntynyt joukkorahoituksen puoleen, sillä hän pelkää tyttöystävänsä pettävän häntä. 25-vuotias Azel Prather Jr. on onnistunut keräämään jo yli 300 dollaria päästäkseen seuraamaan tyttöystäväänsä tämän kevätlomalle Floridaan.

– Mikäli tiedät mitään Miamista, tiedät että hänen ei pitäisi lähteä sinne ilman kaitsijaa. Minun täytyy päästä sinne hänen luokseen viettääkseni hänen kanssaan aikaa, mutta varani ovat aivan loppu. Meillä menee hyvin, enkä haluaisi nähdä sen menevän pilalle ihan vain hiekan ja auringon vuoksi, Azel tilittää GoFundMe -sivustolla.

Vaikka Azelin kannattaisi tässä tilanteessa mielummin pohtia omia luottamusongelmiaan kuin pyytää ulkopuolisilta rahaa vainotakseen tyttöystäväänsä tämän lomalla, osoittautui kampanja menestykseksi. Nuoren miehen keräämät varat jopa ylittivät hänen alun perin pyytämänsä summan, ja Azel on tällä hetkellä Miamissa tyttöystävänsä kanssa.