Pormestari valitsi esiintyjät naistenpäivän konserttiin – miesstripparit päätähtinä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolumbialaisen kaupungin pormestari oli järjestänyt kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi suuren konsertin. Anzoateguin pormestari Alfredo Garcia tuli siihen tulokseen, että naisten silmää ilahduttaisi kaikista eniten joukko miesstrippareita.

Tapahtumaan osallistuneet perheet eivät olleet pormestarin esiintyjävalintaan tyytyväisiä. Vaikka osa yleisön joukossa olleista naisista nautti upeista miesesiintyjistä, oli joukossa paljon alaikäisiä, joiden silmille striptease-esitys ei ollut soveliasta seurattavaa.

Pormestari on joutunut esittämään julkisen anteeksipyynnön tapahtuneesta nouseeen kohun takia. Mies puolusteli valintaansa sillä, että hän luuli miesten esittävän soveliaamman tanssiesityksen, jossa he pitäisivät vaatteensa päällä. Garcia pahoitteli, että lapset olivat joutuneet näkemään alastomia miehiä esiintymislavalla. Ehkä ensi vuonna esiintyjäksi valitaan joku siveellisempi vaihtoehto.