Teini heräsi koomasta – kuin aivan toisena ihmisenä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Kai Thomas kärsi viime vuonna yhtäkkisestä aivoverenvuodosta, jonka seurauksena hänet toimitettiin Sheffieldin lastensairaalaan. 15-vuotias poika joutui leikkaukseen, minkä seurauksena hän vaipui yhdenksän vuorokautta kestäneeseen koomaan.

Kai Thomas on toipunut koomasta muutoin hyvin, mutta nuorukainen muuttui erikoisella tavalla. Teini on nimittäin muuttunut riippuvaiseksi juustosta, ja hän kiroilee nykyään jatkuvasti. Kain äidin, Traceyn, mukaan poika oli aikaisemmin hyvätapainen, eikä hänen suustaan päässyt juurikaan ärräpäitä.

– Yhtenä päivänä olin keittiössä, kun kuulin Kain yhtäkkiä huutavan huoneessaan. Hän huusi v*ttu, h*ro, p*ska… Mietin mitä oikein tapahtuu, voimasanoja tuli niin tiuhaan tahtiin, Tracey kuvailee Daily Mail -lehdelle.

Tracey riensi Kain huoneeseen vain löytääkseen poikansa ahmimasta kokonaista juustokimpaletta. Pian nainen huomasi juustojen katoavan jatkuvasti jääkaapista parempiin suihin. Tracey kertoo poikansa laittavan juustoa nykyään jopa aamiaismuroihinsa.

– Kyselimme asiasta lääkäriltä, ja ilmeisesti on melko tavanomaista että koomasta herääville kehittyy epäasiallista ja aggressiivista käytöstä. Se selittää kiroilemisen, mutta ei juustoa, nainen pohtii.